Skjern Håndbold er fremtidssikret

Forbedrede faciliteter og en ny tv-aftale har lagt fundamentet i Skjern Håndbold i de kommende år.

Efter 31 sejre i 40 kampe i denne sæson skal Skjern Håndbold fredag aften forsøge at krone en flot sæson med bronzemedaljer.
Med en sejr eller et uafgjort resultat mod Mors-Thy vil Skjern for anden gang på tre år sikre sig medaljer og samtidig booke en billet til europæisk håndbold i næste sæson.

Uden for banen er der også vind i sejlene for Skjern Håndbold. Et solidt flertal i byrådet har givet tilsagn om en forbedring af Skjern Kulturcenter på 42 millioner kroner.

For Skjern Håndbolds vedkommende betyder det, at Skjern Bank Arena kapacitetsudvides til ca. 2700 siddepladser og ca. 400 ståpladser kombineret med blandt andet nye administrationslokaler og forbedrede loungefaciliteter.

Tilmed kunne Dansk Håndbold Forbund, Divisionsforeningen og TV2 onsdag offentliggøre en ny tv-aftale, der gælder til 2020. Aftalen tilfører dansk håndbold et trecifret millionbeløb og sikrer endnu flere kampe på TV2 i de kommende år.

– De forbedrede faciliteter og den nye tv-aftale gør, at vi Skjern Håndbold kan tænke langsigtet. Fundamentet er lagt for en begrundet målsætning om en topplacering i Danmarks næsstørste sportsgren i de næste syv år, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold.
– Alene i denne sæson har knap fire millioner mennesker fulgt Skjern Håndbold  på tv-skærmen. Det er en kæmpe eksponering, som ser ud til at vare ved i årene fremover. Der er grund til stor glæde og taknemmelighed, siger Carsten Thygesen.