TV/Midt-Vest optager program i Sdr. Vium

I Sdr. Vium syd for Skjern, er der optagelser den 10. juni.

 

 Programvært Anne Holst Moulvad har sammen med auktionsleder Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner været på optagelse i lang række byer i det midt- og vestjyske. Hver gang møder mellem 60 og 100 mennesker op med ting fra gemmerne. Ofte er der knyttet en god historie til, som de fortæller inden de får en vurdering af deres kæreste eje.

 

 Mandag den 10. juni lægger Sdr. Vium Friskole, Esbølvej 9, 6893 Hemmet lokaler til optagelserne fra kl. 13 til kl. 17.

 

 Alle interesserede, der har et kært eje, en vase, et maleri, en kande eller en ting, der knytter sig en historie til er velkommen til at være med

 

Tilmelding til Annette Nygaard på tlf. 20 82 94 84 eller på mail: marzili123@gmail.com.

 

 Høje seertal

 

Der er høje seertal i gamle vaser, farmors spisestel og oldefars guldur. Programmet ”Mit kæreste eje” blev en af de mest sete programserier på TV/MIDT-VEST i 2012.

 

 ”Vi har hørt historier om alt fra legetøj fra krigen til gamle fingerbøl og sølvkander til værdifulde guldure og værdiløse kobberting,” siger vært på programmet Anne Moulvad, og fortæller at den højeste vurdering i 2012 kom i Bjerringbro på et maleri til ca. 100.000 kroner.

 

Om der kommer et maleri eller en antik genstand der overstiger denne vurdering, kan holdet fra TV/MIDT-VEST ikke vide på forhånd. Optagelserne er altid imødeset med spænding.

 

 Se eller gense programmerne her: 

Antik program på TV MIDTVEST søger publikum til optagelse i Sdr. Vium syd for Skjern - morten@radiomax.dk - Radio Max E-mail

 

 Publikum søges

 

Til optagelser mandag 10. juni på Sdr. Vium Friskole, Esbølvej 9, 6893 Hemmet fra kl. 13 til kl. 17.

Tilmelding til Annette Nygaard på tlf. 20 82 94 84 eller på mail: marzili123@gmail.com.