Efter tragisk dødsfald : TrygFonden udsender advarsler om revlehuller

I den forgangne uge krævede Vesterhavet endnu et offer, da en tysk turist omkom i bølgerne ud for Henne Strand. Det skete efter at han blev fanget i et af de såkaldte revlehuller, hvilket nu får TrygFondens Kystlivredning til at udsende en advarsel mod hullerne – og en vejledning i, hvordan man kommer helskindet væk fra dem.

Overfor TV Midtvest fortæller Anders Myrhøj fra TrygFonden at det er vigtigt, at man ikke går i panik, hvis man havner i et revlehul. Først og fremmest skal man forsøge at undgå at svømme mod strømmen, og i stedet søge ud til en af siderne.

Til tv-stationen fortæller Anders Myrhøj også, at man ikke selv bør forsøge at redde badegæster, som bliver fanget i et revlehul. I stedet skal man få fat på en livredder, som er uddannet til at håndtere situationen.