Stigende interesse for de grønblusede foran tv-skærmen

Der er fyldt godt op på lægterne, når Skjern Håndbold løber ind til hjemmekampe i Skjern Bank Arena. Men det er der faktisk også, når det handler om hvor mange, der følger med hjemme foran tv-skærmene.

For en ny opgørelse udarbejdet af håndboldens Divisions Forening viser nemlig, at de første kampe i 2017/2018-sæsonen er blevet set af langt flere tv-seere, end hvad tilfældet var sidste år på samme tid. Helt konkret drejer det sig om omkring 5% flere, som har stillet ind på kampene i herrernes 888liga, hvor Skjerns Anders Eggert aktuelt er topscorer med 28 scoringer.

Hos damerne i HTH GO-ligaen er interessen forholdsmæssigt endnu mere stigende, for her kan Ringkøbing Håndbold og de andre hold, melde om næsten 10% flere tv-seere end på samme tid sidste år.