Dirigent fra Guatemala leder musikere i Tarm

En af bebuderne af efterårets komme er, at koncerter ikke kun rykker indendørs – men også at genrene ændrer sig fra pop til det mere klassiske. Det er også tilfældet i aften på Vestjysk Gymnasium i Tarm, hvor Skjern-Tarm Musikforening indleder efterårssæsonen.
Det sker med et stort orkester med 55 forskellige unge musikere, hvilket vil inkludere tre solister fra Det Jyske Musikkonservatoriums såkaldte solistklasse. De bliver ledet af dirigenten Bruno Campo, der oprindeligt kommer fra Guatemala. Han vil stå i spidsen for værker fra store navne som Lumbye, Brahms og Ives, men der vil også være plads til mere populære numre som temaet fra filmen Pirates of the Carribean.

Koncerten med Ungdomssymfoniorkestret starter i aften klokken 19.30 på Vestjysk Gymnasium.