Nye forretningsmodeller drøftes over Business Brunch

En af udfordringerne for udkantsområderne er at tiltrække ny viden, teknologi og arbejdspladser, men en del af løsningen kan være brugen af internettet. Det mener man hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, som følger op i morgen med et foredrag om den såkaldte 3. internetbølge.

Det afholdes af Claus Skytte som vil fortælle om, hvordan fremtiden i mindre grad end før vil fokusere på lokale konkurrenter, fordi fokus i mindst lige så høj grad bliver på, hvordan virksomhederne har tilpasset deres internetplatforme. Det skyldes ifølge Claus Skytte, at den 3. internetbølge vil forbinde mennesker og deleøkonomier på en helt ny måde.

Foredraget med Claus Skytte finder sted på Danland i Ringkøbing fra klokken 8 til 9.30 og koster 200 kroner, hvis du ikke er medlem af Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.