25 års jubilæum fejres med stigende indtjening og medarbejderantal

Det går den rigtige vej i øjeblikket for de lokale rejsebureauer. For mens Primo Tours er ved at flytte ind i den tidligere amtsmandsbolig, kan Højmark Rejser i denne uge fejrer 25 års jubilæum. Det sker endda på et tidspunkt, hvor overskuddet er stigende – og det samme kan siges om medarbejderantallet.

Højmark Rejser kan nemlig via moderselskabet Ski Group A/S fremvise et overskud i det seneste regnskabsår på lige under 12 millioner kroner, ud af en samlet bruttofortjeneste på lidt over 60 millioner kroner, hvilket er en klar stigning i forhold til de forudgående år. Samtidig har man opbygget en medarbejderstab på 156, hvilket er en klar fremgang i forhold til for bare få år tilbage.

Jubilæet fejres med en reception, ligesom der også vil være en større sammenkomst for selskabets ansatte.