Ejer af lysskilt : Kommunen må henvende sig hvis de har et problem

En af ugens helt store samtaleemner i Ringkøbing har været Venstres brug af byens digitale lysskilt, som ellers tidligere har været forbeholdt reklamer for kulturelle arrangementer. En regel opstillet af det Venstre-ledede Teknisk udvalg i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvilket har mødt kritik fra en socialdemokratisk byrådskandidat.

Til Radio Max oplyser Livesign, der ejer lystavlen, at man stiller sig meget uforstående overfor forløbet. Blandt andet fordi at kommunens skilteregulativ slet ikke var gældende da skiltet blev sat op, ligesom det kan bruges af alle produkter og tjenester, som overholdende gældende lovgivning. Derfor opfordrer firmaet kommunen til at henvende sig, hvis der skulle være et problem.

På Radio Max har vi igennem de seneste dage uden held, forsøgt at få en udtalelse fra Venstre om deres brug af reklameskiltet.