Uenighed hos Venstre om Landsstævne

En af de væsentligste valgkampteamer, kunne meget vel gå hen og være, om Ringkøbing-Skjern Kommune skal investere et stort tosifret millionbeløb på at få lokket DGIs landsstævne til byen. Men diskussionen behøver ikke kun at blive partierne i mellem, for heller ikke internt er der nødvendigvis enighed.

Det viser den diskussion, som Venstre-kandidaterne Kristian Ahle og Svend Boye Thomsen har haft i Dagbladet Ringkøbing-Skjern. For mens Svend Boye Thomsen anser arrangement og dets udgifter for at være en fornuftig måde at bruge 30-40 millioner kroner, er vurderingen overfor avisen fra Svend Boye Thomsen, at der er vigtigere ting at bruge så stort et beløb på.

Vælger Ringkøbing-Skjern Kommune at forsøge at få landsstævnet her til området, bliver det dog først om mellem 5 og 10 år, at det kan komme til at ske.