Tarm Apotek flytter til Storegade

Tarm Apotek flytter fra Apoteker Rasmussens Plads. Ny adresse bliver Storegade 27 i en ejendom som tidligere har været anvendt af pengeinstituttet Nordea.

“Det er ret nyt, og jeg har endnu ikke styr på alle detaljer”, fortæller apoteker Louise Grysbæk, der foruden Tarm Apotek driver virksomhed i Ølgod og Skjern samt levering til 12 håndkøbsudsalg. I 2018 flytter Tarm Apotek til nye lokaler i Storegade 27.

I forbindelse med, at Louise Grysbæk 1 april 2016 overtog Tarm Apotek samt filialerne i Skjern og Ølgod, varslede hun, at der skulle ske modernisering af lokalerne i Ølgod og Tarm.

“I Ølgod har vi fået en ny facade, og nu skal planen om flytning af apoteket i Tarm til at sættes i værk”, siger Louise Grysbæk, der fortæller, at største problem i forbindelse med overtagelsen har været at skaffe uddannet arbejdskraft.

“Det har været en kamp at få det personale, som er nødvendig for at drive apoteket, men nu er det lykkedes, og vi har det en godt hold”, understreger Louise Grysbæk, der har købt og, per 1. november, overtog ejendommen Storegade 27.

På spørgsmål om hvordan der kan sikres gode parkeringsforhold ved det nye apotek i Storegade, svarer Louise Grysbæk:

“Det er et af de mange gode spørgsmål, for det er indtil videre det svageste punkt i flytteplanen”.

I bygningen bliver det tillige apotekerens opgave at indrette så der bliver plads til den store afdeling med medicin til kunder i landbruget.

Louise Grysbæk overtog i april 2016 Tarm Apotek samt apotekerne i Skjern og Ølgod efter apoteker Lars Birkild Pedersen.

 

Artiklen er skrevet af Poul Bülow og blevet til i et samarbejde mellem nyhedssitet www.6880.nu, Radio Max og RingFjordNyt.dk.