Fakkeloptog til ære for afdød gymnasieelev

I den forgangne weekend blev gymnasieleven Anders Klinkby Rostbøll som bekendt fundet død, efter at han forsvandt efter en fest på Ringkøbing Gymnasium. Det markerer hans klasse, 3. D, ved her til aften, at arrangere et fakkeloptog, som starter klokken 18.45 på Ringkøbing Gymnasium.

I Facebook-gruppen ”Os i Ringkøbing” skriver den, at alle er velkomne til at deltage i optoget. Efter at have mødtes ved Ringkøbing Gymnasium, vil det gå i retning af Vonå, hvor Anders Klinkby Rostbøll blev fundet død. Hvis ikke man har mulighed for at finde en fakkel, har klassen 250 til rådighed, som kan købes for 15 kroner stykket. Ellers er man også meget velkommen til at møde op med alt lige fra cykellugter til lanterner, for på den måde at skabe det nødvendige lys.

Under optoget vil der blive sunget sangen ”Du som har tændt millioner af stjerner”, som vil blive medbragt på papir, så alle kan synge med.