Regionalt støtte til naturoplevelser for spejdere

Selv om temperaturerne måske ikke er til det i øjeblikket, har man fra Region Midtjyllands side rettet sigtekornet mod de udendørs fornøjelser. Derfor har regionen også netop offentliggjort en række projekter, som får et stort tilskud.

Et enkelt af dem befinder sig i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor Fritidscentret Cirklen i Skjern har fået en bevilling på 340.000 kroner. Det til at opføre en pavillion, hvilket skal ske i forlængelse af en nu tidligere landbrugsejendom. Den skal ombygges til det, som kaldes for et samlingssted for frilufts- og naturaktiviteter. Fordi projektet er et samarbejde mellem en række frivillige foreninger, dagtilbud, skole og kommune, vil der være fri adgang for offentligheden.

I alt har Region Midtjylland uddelt 2.7 millioner kroner til projekter af denne type.