Vindmølle-naboer føler sig til grin

En lang række sommerhusejere i og omkring Holmsland Klit, har igennem de seneste måneder forsøgt at få indbragt klagesager om opstillingen af en lang række vindmøller. Men selv om de bor tæt på de kommende vindmøller, er de berørte beboere alligevel ikke klageberettigede.

Det har Energiklagenævnet fastslået, selv om antallet af klagere har nærmet sig de 250. Udgangspunktet for sommerhusejerne har været, at deres ejendomme blandt andet forventes at falde betragteligt i værdi, hvis møllerne bliver opført som forventet. Blandt de mest aktive i processen har været Finn Torslow som til TV Midtvest udtaler, at han anser hele processen for at være til grin.

Ifølge sommerhusejeren skyldes det blandt andet, at han sammen med sine naboer var blevet oplyst, at han var berettiget til at klage.