Politi : Ingen sammenhæng i sager om mistænkelige kontakter mellem børn og voksne

Den seneste tid har der været en række tilfælde af det, som man plejer at omtale som børnelokkeri. Senest beskrevet i et opslag i Facebook-gruppen Os i Ringkøbing, hvor en mor fortalte om, at hendes søn af en ukendt mand, var blevet forsøgt lokket ind i en bil parkeret ved ROFI-Centret.

Dermed er det trejde gang indenfor kort tid, at lokale børn er blevet udsat for mistænkelige kontakter fra voksne. Men ifølge lokalpolitiet i Ringkøbing, er der ikke nogen sammenhæng mellem tilfældene. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller politikommissær Bjarne Højgaard nemlig, at signalementet på manden fra det seneste tilfælde ved ROFI-centret, ikke passer på de andre sager fra Lem og Tarm.

Også fordi sagen fra Lem tilsyneladende er blevet afsluttet efter en kammeratlig samtale med en mand, der tilbød to femårige børn tyggegummi.