Skatteyderne må til lommerne i svømmehals-sag

Det bliver skatteyderne der kommer til at betale en stor del af regningen i forbindelse med sagen om løsøret fra svømmehallen i Ringkøbing, som blev fjernet da ROFI Centret fra 1. januar overtog driften. Her fjernede de tidligere administratorer nemlig løsøre som eksempelvis skabe og billetmaskiner for det, som er blevet anslået til at have en værdi for op mod 1 million kroner.

Men nu har kulturudvalget i Ringkøbing-Skjern Kommune besluttet, at man vil bevilge 300.000 kroner, så svømmehallen kan få indkøbt en række af de ting, som har manglet i snart to måneder. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern udtaler Erik Viborg, der er formand for kommunens kulturudvalg, at man beklager, at skatteyderne på den måde må have pungen op af lommen. Men at man desværre ikke ser, at der skulle være andre muligheder.

Overfor avisen undrer Erik Viborg sig samtidig over, at den tidligere administratorer, Den Selvejende Institution Ringkøbing Svømmehal, blandt andet har solgt sæsonkort til en værdi af omkring 90.000 kroner, hvis værdi ROFI Centret hænger på.