Ringkøbing-Skjern satser på lystfiskere

En af de store turistattraktioner i Ringkøbing-Skjern Kommune er lystfiskeriet, og det kan også ses ud af de bevillinger, som byrådet gav tidligere på ugen. Her besluttede man nemlig at give 505.000 kroner fra de såkaldte turismevækstmidler i 2018 til laksefiskeriet. Samtidig blev det besluttet, at hvis tildelingen har den forventede effekt, vil man følge op med en tilsvarende bevilling i 2019.En stor del af de 505.000 kroner skal gå til projektet, der går under navnet RiverFisher. Her er der ud over Ringkøbing-Skjern Kommune også deltagelse af kommunerne i Herning, Viborg og Skive, ligesom der bakkes op fra Danmarks Center for Vildlaks og Ringkøbing Fjord Turisme.

Formålet med RiverFisher er, at der skal ske branding af Skjern Å-dalen som et oplagt sted for lystfiskere.