Videbæk gør klar til outlet-rykind

Der bliver godt fyldt op i Hal 2 i Videbæk Idræfts- og Fritidscenter på søndag i forbindelse med den årlige outlet-dag. For her vil en række af de handlende fra Videbæk Handel og Erhverv, nemlig lægge vejen forbi med en række af deres tilbud.

Sidste år trak messen omkring 3.000 besøgende, for på den måde at se, om der var tilbud, det var værd at investere i. Hos arrangørerne, Videbæk Handel og Erhverv, håber man på et lignende besøg igen i år, hvor 8 forskellige butikker har stillet en messestand op. Først og fremmest drejer det sig om tøj- og skobutikker, ligesom der dog også vil være en urbutik til stede. Bliver man sulten undervejs, er der også sørget for, at den kan blive stillet hos en lokal bager.

Årets outletmesse i Hal 2 i Videbæk Idræts- og Fritidscenter, slår dørene op klokken 10.