Første strejkevarsel rammer Ringkøbing-Skjern

Meget tegner til, at en storkonflikt rykker tættere og tættere på. Set fra arbejdstagernes skriveborde betyder det også, at de er ved at planlægge hvor det er, at de vil trække deres medlemmer ud for en kortere eller længere periode.

Et af de områder som kan komme til at ramme Ringkøbing-Skjern Kommune er i forhold til socialpædagogerne, for deres landsorganisation har nemlig netop meldt ud, at i tilfælde af en konflikt, vil tre institutioner her i kommunen blive berørt. Det drejer sig om Center Bakkehuset i Videbæk og så de to centre for socialpsykiatri, der ligger placeret i Skjern – på henholdsvis Fredensgade og Vardevej.

I alt er der tale om, at 181 institutioner landet over kan blive ramt af de arbejdsnedlæggelser, som er blevet udstukket fra Socialpædagogernes Landsforbund.