Hvide Sande sikrer sig international omtale

Hvad har Vestkysten i almindelighed og Hvide Sande i særdeleshed til fælles med klassiske feriedestinationer som Provence i Frankrig, Galway i Irland, Verona i Italien og Sicilien i Italien?

Jo, de er alle sammen endt på en liste over 20 destinationer, som man ifølge den store engelske avis The Guardian ikke må gå glip af, når det handler om familieferier. Ifølge englænderne er det ikke kun stranden, der trækker. Men måske noget overraskende også priserne, som ellers ikke er kendte som en dansk konkurrencefordel. Men The Guardian lægger vægt på, at man kan leje sommerhuse for 10 personer, hvilket får feriebudgettet til at hænge bedre sammen.

Samtidig anser The Guardian det for vigtigt, at området omkring Hvide Sande ligger tæt på ferieklassikeren Legoland.