Turistfolk gør klar til skarp generalforsamling

Det er sjældent at generalforsamlinger i en turistforening trækker de store overskrifter, men det er tilfældet i dag. Det skyldes generalforsamlingen hos Ringkøbing Fjord Turisme, hvor kanterne er trukket skarpt op.

Først og fremmest om, hvem der for fremtiden skal tegne foreningen. Blandt dem der er kritiske overfor den nuværende formand, Jørgen Iversen, er Lars Christensen fra Novasol. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern udtaler han, at han håber på, der kommer et formandsskifte. Det skyldes et høringssvar om kystnære vindmøller, hvor Jørgen Iversen skrev, at der blandt medlemmerne var opbakning til opstillingerne af møllerne.

Til Dagbladet oplyser Lars Christensen, at han dog ikke selv orker at møde op til generalforsamlingen, hvorfor det bliver en medarbejder, der møder på Novasols vegne.