Gode nyheder fra Skjern Bank

Det kører nærmest på skinner for de lokale banker i øjeblikket, som på det nærmeste uden undtagelser, har leveret ganske fremragende resultater. Allerede nu er de begyndt at se frem mod 2018-regnskabets resultat, og her er der gode meldinger fra Skjern Bank.

Det skyldes at man har solgt aktier i et luxembourgsk firma, hvilket medførte en indtægt på 60 millioner kroner. Overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller bankens direktør, Per Munck, at også andre danske banker har afsat deres aktier, hvilket er sket til en australsk kapitalfond. Således skulle der i denne forbindelse, være gået 110 millioner kroner ind på Sydbanks konto.

Skjern Banks salg af aktierne betyder ifølge Dagbladet, at man nu forventer et 2018-overskud på mellem 125 og 135 millioner kroner.