Stor sportsweekend i vente

I denne weekend kommer den lokale sport for alvor op i gear i forbindelse med, at Ringkøbing IF skal i kamp for første gang i år. Det sker når det lokale fodboldflagskib starter bestræbelserne på at rykke op i den næstbedste række i dansk fodbold, hvilket sker på udebane i Kolding, hvor kampen bliver fløjtet i gang klokken 13.

I aften er det dog en noget mindre bold, der skal i brug, når de lokale håndboldherrer fra Skjern på udebane møder SønderjyskE. Her er det op til Anders Eggert & Co at fortsætte sejrsrækken, så de kan slutte grundspillet i 888-ligaen som tophold – og dermed få klarer hjemmebanefordele, når slutspillet går i gang.

Slutspil bliver der til gengæld ikke noget af for Ringkøbings damehold, som i morgen eftermiddag på hjemmebane løber på banen mod Odense Håndbold. Det sker i den sidste grundspilskamp i årets HTH-GO-liga, hvor Ringkøbing ligger to point over nedrykningsstregen.