Fiskerisæsonen gået i gang

Ifølge en gammel dansk-top-klassiker, er en god idé at tage med ud og fiske. Hvis det har interesse, så er det ved at være nu – for fiskerisæsonen er netop blevet åbnet.

Men det er langt fra kun et spørgsmål om at kaste snørren i vandet og håbe på, at der er bid. For lystfiskeri er også en millionindustri, som har afstikkere her til området. Det kan blandt andet ses ved, at skatteyderne betaler en stor del af de investeringer, der i disse år skydes ind som risikovillig kapital i lokale lystfiskervirksomheder. Overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern begrunder viceborgmester Søren Elbæk det med, at man fra politisk hold er overbevist om mulighederne i lystfiskeri.

Derfor vil fokus ikke længere kun være på kystturismen, men også på de indtægter, som lystfiskerne forventes i fremtiden at lægge i Ringkøbing-Skjern Kommune.