Fuldt program i Ringkøbing under helligdagene

Selv om dagen i dag i bund og grund er en almindelig arbejdsdag, er der alligevel mange, der har taget en ekstra fridag. Det kan også aflæses ud af de arrangementer, der er rundt omkring her i området.

Et af de store arrangementer i dag og i morgen, er arrangementet der går under titlen ”Hygge i Ringkøbing”. Et arrangement der løber af stablen i forbindelse med Kristi Himmelfartsdag, hvilket starter her til formiddag. Det blandt andet i form af børnenes trafikskole, hvor børn mellem 3 og 10 år kan lære om færdselsreglerne. Blandt arrangementerne i Ringkøbing i morgen, kan nævnes Kulinarisk Vestjylland. Det løber af stablen mellem 10 og 14, hvor der blandt andet bydes på smagsprøver fra lokalt producerede fødevarer.

Arrangementerne løber af stablen i dag mellem klokken 10 og 18, mens de i morgen er åbne mellem 9.30 og 14.