Stigende sygehusudgifter i Ringkøbing-Skjern

Det er en dyr fornøjelse for skatteyderne, når det er nødvendigt at indlægge borgere på hospitalet. Hvor dyr oplever man for øjeblikket i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor det er nødvendigt at tilpasse budgetterne til de faktiske og stigende udgifter.

Det har også fået kommunens udvalgsformand for Social- og Sundhed, Lennart Qvist fra Venstre, på banen. Det selv om han ikke nødvendigvis mener, at der er tale om en alarmerende udvikling. Til Dagbladet Holstebro-Struer fortæller han således, at der i første omgang er afsat ekstra 6.8 millioner kroner til sygehusindlæggelser. Men han vil vente og se, hvorvidt dette er tilstrækkeligt.

Det er specielt udgifterne til behandling af kommunens indbyggere over 65 år, som har været større end først forventet.