Rekord mange mennesker til Wild West

Mere end 10.000 gæster besøgte fredag Ringkøbing til den traditionsrige Wild West aften. Byen summede af liv helt indtil kl. 23, mens den varme sommeraften blev nydt til masser af live musik, god mad og rigelige mængder kolde drikkevarer.

Og det er en meget tilfreds købstadschef, der dagen derpå kan gøre status på en succesfuld dag. ”Vi estimerer at der har været mere end 10.000 gæster i byen i løbet af aftenen. Og mange af de butiksdrivende har givet udtryk for, at de aldrig har set så mange mennesker før. Det skyldes nok en kombination af fantastisk vejr og så har vi virkelig ramt plet med vores program, der rummer noget for både børn og voksne.” siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

 

Tradition og fornyelse

Wild West er en aften med mange traditioner, men alligevel var der i årets udgave ændret lidt på programmet. Bl.a. på havnen, hvor der var 3 gymnastikopvisninger og et lille tivoli, mens Musikskolen leverede de musikalske indslag. ”Aktiviteterne på havnen tiltrak rigtig mange og det betød, at vi fik gæsterne til at bevæge sig mere rundt i byen end tidligere. Det er netop et af vores fokusområder og derfor er jeg rigtig godt tilfreds med at det lykkedes så godt.” siger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Der er dog ikke lang tid til at puste ud for købstadschefen ovenpå Wild West, da den næste større event -Helt Festival 2018 – skal afvikles den 16. juni.