Hans Østergaard rykker ud af sit normale kontor

Borgmesterkontoret i Ringkøbing-Skjern Kommune ligger normalt placeret på Rådhuset i Ringkøbing, men i dag bliver der gjort en undtagelse. Det sker når borgmester Hans Østergaard for en kort bemærkning flytter sit kontor, så han i stedet tager i mod i Hee.

Det sker i den gamle station i Hee, hvor Hans Østergaard sammen med kommunaldirektør Flemming Juel-Nielsen inviterer til åbent hus. Det for at få en dialog med indbyggerne i landsbyen om, hvad der kunne trænge til et kærligt eftersyn. Samtidig vil dagen dog også byde på en rundvisning i huset, hvor I. C. Christensen boede, virksomhedsbesøg på Vestjysk Andel og frokost med repræsentanter fra landsbyklyngen VestRum.

Det meget midlertidige borgmesterkontor i Hee er åbent i dag mellem klokken 14 og 18.