Økonomiske problemer hos Stauning Lufthavn

Økonomien er noget anstrengt hos de lokale lufthavne, hvilket blandt andet har betydet, at skatteyderne løbende har måttet skyde penge ind i driften af Midtjyllands Lufthavn. Men nu ser det også ud til, at den er gal med Stauning Lufthavn.

Det endda på trods af, at man fra Ringkøbing-Skjern Kommunes side, hvert år sender i størrelsesordenen 2 millioner kroner til den lille lufthavn – men alligevel er den løbet tør for penge i forhold til nødvendige renoveringer. Det får nu Kristendemokraternes byrådsmedlem Kristian Andersen til overfor Dagbladet Ringkøbing-Skjern at undre sig over, hvem det er, som har sovet i timen. For ifølge 2. viceborgmesteren var man ellers blevet lovet, at der var store private investeringer på vej til Stauning Lufthavn.

Overfor avisen kræver Kristian Andersen derfor, at der i første omgang skal skabes et overblik over økonomien i Stauning Lufthavn.