Økonomiske udfordringer på nyt supersygehus

Det kommende regionale supersygehus i Gødstrup nærmer sig i forhold til byggeprocessen sin afslutning, men der er tilsyneladende lang vej endnu, når det handler om økonomistyringen. Det får nu Region Midtjylland til at sætte offensivt ind i forhold til, at budgetterne bliver overholdt.

Det er blandt andet sket ved, at man har fået koblet det som man i en pressemeddelelse kalder for erfarne eksperter fra byggeriet af universitetshospitalet i Aarhus, på Gødstrup-projektet. Det bliver således deres opgave at være med til at sørge for, at supersygehusets økonomi ikke sejler, før det slår dørene op.

Det sker i forlængelse af, at man fra Region Midtjyllands side i første omgang meldte ud, at de første patienter skulle flytte ind på sygehuset i Gødstrup i 2019. Nu hedder det sig i stedet, at det sker i 2020.