Alternativ rekruttering i Ringkøbing-Skjern

Hos Ringkøbing-Skjern Kommune kalder man sig for Danmarks største arbejdsplads, men derfor kan de lokale erhvervsvirksomheder godt mangle kvalificeret arbejdskraft. Det forsøger man i disse dage at gribe an på en noget utraditionel måde, ved at udskrive en konkurrence under navnet ”Vind et job”.

Her deltager en række virksomheder anført af Landia, KRAMP, Dovista og JSB Group, som i høj grad er på udkig efter faglært arbejdskraft. Det sker via forskellige aktiviteter som samtaler med selskabernes direktører, besøg på virksomheder der efterspørger arbejdskraft og forskellige teambuilding-aktiviteter.

Konkurrencens arrangør er Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og konkurrencen afsluttes i morgen med, at deltagerne møder et dommerpanel, som skal forsøge at matche dem med en virksomhed.