Ringkøbing IF forlænger med afgørende spiller

Selv om Ringkøbing IF først sluttede sæsonen i 2. division i fodbold denne weekend, har der i den forgangne uge været travlt på klubbens kontor. Det skyldes blandt andet, at man i weekenden kunne oplyse om en forlængelse af kontrakten med en af holdets bærende spillere.

Det i skikkelse af Nikolaj Pape Sørensen, der har underskrevet en ny kontrakt. Aftalen mellem den lokale fodboldklub og forsvarsspilleren betyder, at han også den kommende sæson optræder for Ringkøbing IF. I den nu overståede 2017/2018-sæson var han en særdeles væsentlig del af Ringkøbings hold, da han spillede alle holdets kampe i 2. division.

I weekenden sluttede Ringkøbing IF sæsonen af med et nederlag på hele 0-5 mod oprykkerne fra Hvidovre, hvor to af målene blev sat ind af den tidligere Superliga-spiller Nicolaj Agger. Dermed slutter Ringkøbing IF sæsonen på en 10. plads i oprykningsspillet i 2. division.