Sankt Hans-arrangementer i fare for aflysning

En af sommerens helt store traditioner er Sankt Hans, hvor bål altid på den ene eller anden måde indgår i festlighederne. Men sådan bliver det ikke nødvendigvis i år her i området, hvilket skyldes den ekstreme varme, som vi har været udsat for den seneste tid.

En række kommuner har i den forbindelse indført et forbud mod, at der kan ske anvendelse af ild under åben himmel, hvilket blandt andet vil sige kommuner som Ringkøbing-Skjern, Holstebro og Struer. Et forbud som man fra Danske Beredskabers side i høj grad forventer, også vil gælde frem til efter den 23. juni, som er Sankt Hans Aftens dag.

Til TV2 udtaler beredskabschef hos Sydvestjysk Brandvæsen, Jens Mølgaard, at der den kommende tid skal ualmindeligt meget regn til, før de traditionelle Sankt Hans Arrangementer kan blive afviklet.