Sankt Hans stadig i farer for aflysning

I morgen er det som bekendt Sant Hans, hvilket i en længere periode var i fare for helt at blive aflyst. Det skyldtes den stærke varme, vi har haft her i området i både maj og juni. Det medførte i første omgang et decideret afbrændingsforbud af eksempelvis Sankt Hans-bål, som der dog er blødet afgørende op her den seneste tid.

Men hvis der bliver kraftig vind, vil det stadig kunne opretholdes. Netop det er bekymringen hos Danmarks Meteologiske Institut, for ifølge den vagthavende meteolog, Klaus Larsen, kan der forventes hårde vindstød her i området. Til TV Midtvest fortæller han samtidig, at der her i weekenden vil være risiko for regnbyer.

Samtidig fortæller Klaus Larsen, at temperaturerne de kommende dage, vil komme til at ligge på mellem 15 og 18 grader her i området.