Boligpriser på vej mod tidligere niveau

Vi skal ikke mange år tilbage, før der var meget langt op til de huspriser, der var før finanskrisen for alvor slog igennem. Men den seneste udvikling har gjort, at vi her i det vestjyske område ikke længere har helt så langt op til de priser, som blev betalt før krisen.

Det viser opgørelser, som er blevet foretaget af Boligsiden.dk. De fokuserer på forskellen på kvadratmeterprisen på fast ejendom før og efter finanskrisen, hvilket for Ringkøbing-Skjern Kommunes side, vil sige mindre end 10 procent før finanskrisen. Den minimerede forskel kendes også fra Holstebro Kommune, hvor man efterhånden nærmer sig de samme kvadratmeterpriser, som tilfældet var før finanskrisen.

Undtagelsen til hovedreglen er dog Struer Kommune, hvor kvadratmeterprisen ifølge Boligsiden.dk stadig er minimum 20% under, hvad tilfældet var inden finanskrisen slog igennem.