Spirituskørsel fik konsekvenser : Bil inddraget af politiet

Det er en dårlig idé at kører bil, hvis man har fået frataget sit kørekort. Specielt hvis man igen kører spirituskørsel og det i en bil, der i dén grad påkaldte sig politiets opmærksomhed, da ordensmagten kørte patrulje i går ved Hemmet.

Det skyldtes at bilen ikke havde nogle nummerplader og således heller ikke havde nogle former for forsikring, hvis den spirituspåvirkede mand havde været involveret i et uheld.

Fordi der var tale om at manden endnu engang blev taget for spirituskørsel i en bil, fik han den frataget, og der venter nu et større juridisk efterspil.

Fra politiets side melder man også om, at der har været begået indbrud i Lønborg Kirke. Her var der brækket et vindue op på graverkontoret, hvorved at en eller flere gerningsmænd kunne stikke af med en bærbar computer.