Den sene middelalder rykker ind i Ringkøbing

Normalt plejer man at sige, at hvis den mørke middelalder sænker sig over en by eller et land, så kan det få uoverskuelige negative konsekvenser. Men sådan er det langt fra i dag og i morgen i Ringkøbing i forbindelse med, at der sker afholdelse af 1700-festivalen.

Som titlen indikerer, så bliver udgangspunktet taget i måden, som man levede på i Ringkøbing i 1700-tallet. Det betyder at man blandt andet på Algade i dag og i morgen kan lege som i 1700-tallet, ligesom at også kan få en indføring i, hvad det var for en type musik, der blev hørt for 300-400 år siden.

1700-festivalen åbnede her klokken 10 i formiddags, og en række af aktiviteterne kører frem til, at klokken den slår 20. Det samme gælder også i morgen, hvor festivalen holder åbent i 10 timer.