Lokal restaurant slår dørene op igen

Hvis du de seneste uger er gået forbi Restaurant Smag i Ringkøbing, er du blevet mødt af en lukket dør. Det skyldes den sygdom, som har gjort det umuligt for gourmet-restaurantens kok, Lasse Svenningsen, at arbejde.

Men fra og med i morgen, er der fundet en løsning på problemet, fortæller bestyrelsesmedlem Henrik Agger til Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Det i skikkelse af den kun 21 årige Mikkel Dalgaard Knudsen, der kommer fra en stilling som souschef på restaurant Nørre Vosborg. Til avisen fortæller Henrik Agger samtidig, at man uden held har forsøgt at finde midlertidige løsninger, indtil at den oprindelige kok, Lasse Svenningsen, var klar igen.

Mikkel Dalgaard Knudsens unge alder kan også ses ved, at han blev udlært som kok tidligere på året – hvilket skete med sølvmedalje.