Lokale knallertbøller taget af politiet

Det er en dum idé at køre rundt på tunede knallerter, når man løber ind i en politipatrulje. Det måtte en gruppe 16 og 17 årige lokale drenge erkende i går aftes, efter at havde været lidt for opfindsomme med deres knallerter.

Det skete ved Videbæk Skoles legeplads, som politiet blev kaldt til i forbindelse med, at knallertkørerne skabte uro. Her konstaterede man fra ordensmagtens side, at en af drengene ikke kun havde tunet sin knallert 30. Han kørte også uden styrthjelm og havde heller ikke medbragt sit kørekort, hvilket medførte en regning fra ordensmagten. Bøder var der også til hans kammerater, som ligeledes havde udført det, Ringkøbing Politi omtaler som konstruktive ændringer på deres knallerter.

Fra Ringkøbing Politi melder man samtidig om, at bølgen af tyverier mod biler parkeret ved lokale strande fortsætter. Derfor opfordrer man til at holde øje med, om man bliver overvåget i forbindelse med strandture.