Politiet ville stoppe alkoholpåvirket bilist – som forsøgte at stikke af i høj fart

Det er sjældent at der er nærmest Hollywood-inspirerede biljagter her i det vestjyske, men det var tilfældet her i weekenden. En rundtur i høj fart til en række mindre byer, som startede med et opslag af en bils nummerplader i Grønbjerg.

For her kunne en politipatrulje nemlig konstatere, at en ældre bils nummerplader var afmeldt, hvilket gjorde, at man fra ordensmagtens side forsøgte at bringe den til standsning. Det havde man fra bilens 25 årige føres side dog ikke den store lyst til, hvorefter han i høj fart forsøgte at slippe af med den forfølgende politibil. Den fik følgeskab af andre patruljevogne, hvilket i sidste ende var med til at gøre, at flugtbilisten blev bragt til standsning.

Ud over en lang række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven kan man fra Ringkøbing Politi berette, at manden også kan se frem til et efterspil i forhold til at køre bil i alkoholpåvirket tilstand. Hvorvidt hans to medpassagerer også skal en tur omkring retten, har man ikke fra politiets side afgjort endnu.