Bølge af tyverier mod tyske biler fortsætter

Den seneste tid har parkeringspladserne ved de lokale badestrande været ramt af en lang række indbrud i biler, som badegæster har forladt i forbindelse med svømmeture. Igen i går var den så gal igen, og endnu engang var det tysk indregistrerede biler, som det gik ud over.

I alt syv gange modtog man i går fra Ringkøbing Politi anmeldelse om denne type af efterhånden klassiske tyverier, hvor en rude bliver knust, hvorefter tyvene sikrer sig adgang til bilen. Typisk gik de også i går efter tasker, telefoner og computere, men det var dog ikke alle dele af tyvekosterne, som de var lige interesserede i.

I hvert fald melder man fra Ringkøbing Politis side, at flere genstande efterfølgende er blevet smidt ud af tyvenes formodede lille blå bil – for efterfølgende at blive indleveret som hittegods hos Esbjerg Politi.