Nyt kobbertyveri – denne gang i Videbæk

I forrige uge anholdt man fra Ringkøbing Politis side en tyv, da han tilsyneladende forsøgte at stjæle kobber. Her i weekenden var den så gal igen, da der i fredags skete anmeldelse om tyveri af kobber i Videbæk. Om der er tale om den samme gerningsmand som blev anholdt for netop kobbertyveri, er endnu uvist. I hvert fald oplyser man fra Ringkøbing Politis side, at den tidligere anholdte benægter, at det skulle være ham, der har været på spil igen.

Ellers har det været en weekend, hvor man fra ordensmagtens side har været kaldt ud til et par alvorlige trafikuheld, hvor der dog hovedsageligt kun skete materiel skade. Fredag aften drejede det sig om Ringkøbingvej ved Videbæk, hvor en bilist foretog en overhaling på trods af, at det ellers ikke var lovligt. Det medførte et sammenstød med en modkørende bilist, hvilket resulterede i et uheld der gjorde, at den overhalende efterfølgende måtte skæres ud af sin bil.

Nogle timer senere var der et sammenstød på Vardevej ved Tarm, hvor en kvindelig bilist kørte op i en forankørende. Det tilsyneladende i forbindelse med, at den forankørende måtte bremse op for et rådyr, der løb ind over vejen.