Ringkøbing ramt af nye tyverier efter fast fremgangsmåde

Det kan være farligt at køre på motorcykel, hvor selv små fejl kan betyde, at man kommer ud for en ulykke. Det kan en motorcyklist tale med om, efter at han i går kom ud for et uheld ved Søndervig.

Det skete ved at han i en kurve i et øjebliks uopmærksomhed mistede herredømmet over sin motorcykel, hvorefter han måtte en tur i grøften og her væltede. Fra Ringkøbing Politi melder man, at der tilsyneladende kun er sket materiel skade. Ligesom man også afviser, at der skulle have været alkohol involveret i uheldet.

Fra den lokale ordensmagt lyder det samtidig, at Ringkøbing igen er blevet ramt af tyverier, hvor en eller flere gerningsmænd har sikret sig adgang til et hus, ved at knuse en rude. Denne gang er det gået ud over en villa på Jagtvej, hvorfra der blandt andet blev stjålet smykker.