Tyve stak af med våbenskab – inklusiv våben

Det hører til sjældenhederne, at tyve stikker af med en hel dør – og specielt på en togstation. Men det var tilfældet i den forgangne weekend på Skjern Banegård, hvor en toiletdør blev fjernet inklusiv møntindkastet.

Ifølge Ringkøbing Politi skete det fredag omkring klokken 18.30, hvor man på overvågningen kan hører, at der sker fjernelse af døren. På lyden fremgår det tilsyneladende, at der er tale om en gruppe af unge mennesker, som sammen stod for at fjerne banegårdens toiletdør. Efterfølgende har de foreløbigt ukendte gerningsmænd tømt indholdet af mønter, og formentligt smidt døren et sted i området.

Fra Ringkøbing Politi melder man også om, at der i går skete indbrud i en villa på Rønne Allé i Ringkøbing. Her kom en eller flere tyve ind gennem et køkkenvindue, hvorefter der ikke kun blev stjålet B&O-højtalere og forskellige figurer, men også et våbenskab. Det indeholdt våben, hvorfor man fra politiets side meget gerne hører fra forbipasserende eller andre, der har set fjernelsen af det tunge våbenskab med indhold.