Bilist fanget med narko i Ringkøbing

Det er en dum idé at kører rundt med narko, hvis en politipatrulje tilfældigvis er i nærheden. Det må en bilist erkende, efter at han i går blev standset af ordensmagten.

Det skete i Ringkøbing, hvor han i første omgang blev standset, fordi politiet mistænkte ham for, at han kørte rundt i påvirket tilstand. Om det var tilfældet eller ej, vil resultatet af en blodprøve vise den nærmeste tid, men meget tyder ifølge politiet på, at han var påvirket af narko. Det skyldes blandt andet, at han samtidig blev taget med en lille portion kokain.

Fra ordensmagtens side melder man også om, at der igen har været et indbrud, hvor ukendte gerningsmænd har sikret sig adgang til en villa, ved at knuse en rude. Denne gang skete det i Ejstrup, hvor der blev stjålet forskellige guldsmykker og en tablet.