Anderledes tyveri i Tarm : Hel tyggegummiautomat stjålet

Når man tænker på tyverier fra tyggegummiautomater, tænker man normalt på forsøg på at stjæle selve tyggegummiet, eller hvor en gerningsmænd forsøger at stikke af med de kontanter, der måtte være i automaten.

Men det var tilfældet tidligere på ugen i Tarm Midtpunkt, hvor formentligt en foreløbigt ukendt gerningsmand, stak af med en hel tyggegummiautomat. Det skete ved, at han klippede en kæde over, så han ad den vej kunne stikke af med værdier, der foreløbigt er opgjort til omkring 1.000 kroner.

Fra Ringkøbing Politi melder man også om, at der de seneste dage har været flere trafikuheld som følge af, at der ikke skete overholdelse af ubetingede vigepligter. Det var blandt andet tilfældet i Ringkøbing i går, hvor en 76 årig kvinde ikke overholdt sin vigepligt, hvorefter hun blev påkørt af en 67 årig mand – hvilket alene medførte materiel skade.