Røde Kors lokker potentielle indsamlere med gavekort til håndboldkampe

På søndag går Røde Kors fra dør til dør, for på den måde at samle ind til organisationens arbejde. Men i Ringkøbing går det ikke helt som forventet i bestræbelserne på at finde indsamlere, hvilket nu får den lokale afdeling til at tage utraditionelle midler i brug.

Det sker ved at man lokker med gavekort til Skjern Håndbolds hjemmekampe, hvis man vil bruge en dag på at samle ind til Røde Kors. Til Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller den indsamlingsansvarlige Tommy Larsen, at det går noget trægt i forhold til at få indsamlere til at melde sig i år. Specielt i Skjern, ligesom man også står med lignende problemer andre steder her i kommunen.

Til avisen oplyser Tommy Larsen samtidig, at han håber at mulighederne for at komme gratis til håndbold, hjælper på indsamlingslysten hos de frivillige.