Spiritus- og narkopåvirkede bilister på spil i weekenden

Normalt er et stort antal spirituspåvirkede bilister noget, som man forbinder med højtider som jul og påske og så sommerperioden. Men det var alligevel i høj grad tilfældet her i weekenden i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor spritbilisterne nærmest stod i kø.

Det drejede sig blandt andet om en 33 årig mand, der lørdag aften blev anholdt i Dejbjerg. Samtidig vakte det også opmærksomhed hos ordensmagten, at manden fremstod påvirket af narko – ligesom han heller ikke havde generhvervet sit kørekort, efter tidligere at have mistet det. Mange af de samme problemstillinger var eksempelvis også tilfældet i aftes i Ringkøbing på Holstebrovej, hvor en mand blev anholdt for at kørt bil, selv om han havde røget hash.

Fra Ringkøbing Politi melder man samtidig, at man her i weekenden også havde fat i en knallertkører. Det efter at han blev spottet i Dejbjerg, hvor han tilsyneladende kørte noget usikkert.