Tiltale klar mod mor der tappede blod fra sin søn : Kræves flere år i fængsel

Det skal koste en kvinde fra Skjern mindst 4 års fængsel, at hun over en længere periode, tilsyneladende tappede blod fra sin søn. Det fremgår af det anklageskrift, som man netop har færdiggjort hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Ifølge specialanklageren ved Midt- og Vestjyllands Politi, Pia Koudahl, er der tale om en meget speciel sag, som grundet sit omfang skal føres foran et nævningeting. I en pressemeddelelse fortæller hun på vegne af anklagemyndigheden, at sagen vil blive ført ved Retten i Herning – hvorfra man endnu ikke har fået oplyst, hvornår sagen skal for retten.

Ifølge anklageskriftet er kvinden tiltalt for, at hun skulle have tappet 500 ml blod fra sin søn hver anden uge. Således skulle der i alt have været tale om, at hun har foretaget 110 blodtapninger over en længere periode.