Klar til årets idrætsdag – på arbejdspladser

Skolernes efterårsferie er startskuddet til den årlige idrætsdag, hvor landets skoleelever trækker i idrætstøjet og først og fremmest drager ud på kortere eller længere løbeture. Men det er dog ikke kun skoleeleverne, som i morgen skal trække i træningstøjet.

For også landets forskellige firmaidrætter, har deres egen idrætsdag. Her i området er udgangspunktet ROFI-Centret, hvor Ringkøbing Og Omegns Firmaidræt slår dørene op. Dermed er den lokale firmaidræt én af i alt 31 forskellige firmaidrætter, som på landsplan sørger for, at medlemmerne får mulighed for at få rørt sig kort før efterårsferien melder sig.

Som med alle andre former for firmaidræt, vil det også i morgen være breddeidrætten, som man fra Ringkøbing Og Omegns Firmaidræt vil fokusere på.