Ny stor indsats af Emil Nielsen i Champions League-kamp

Skjerns håndboldherrer har i denne sæson måske haft udfordringer i den hjemlige liga, men på den internationale scene i Champions League, har man omvendt leveret fremragende resultater. Den tendens fortsatte igen i går, da det var den franske storklub Paris Saint Germain, der stod på menuen.

For på trods af at råde over en række verdensstjerner som danske Mikkel Hansen, var franskmændene aldrig rigtigt i stand til at trække fra Skjern. Det kan også ses ved at de grønblusede kun tabte med to mål, da slutresultatet lød på 26-24 til gæsterne. Det i en kamp hvor Emil Nielsen igen beviste, hvorfor han tilhører den absolutte top blandt de danske målmænd.

Opgøret mod Paris Saint Germain blev spillet i Jyske Bank Boxen i Herning, for på den måde at gøre plads til flere tilskuere end normalt. Det gav bonus for Skjern, da omkring 7.000 tilskuere lagde vejen forbi opgøret.